Mozgásos terápiák

A mozgás jótékony hatása elvitathatatlan az mozgatószervi (és sokszor a belgyógyászati) panaszok kezelésében. Hagyományos gyógytorna elemeket, jógából, pilatesből, fascia tréningből kölcsönzött gyakorlatokat használok, hogy az izmaid erejét, egyensúlytalanságait optimalizáljuk.

Az ízületi mozgásterjedelmek egyénre szabott kiteljesítése, a kétoldali asszimmetriák felfedezése és minimalizálása, a korábbi sérülések miatt kímélt izmok újraaktiválása kulcsfontosságú a panaszmentes hétköznapokhoz. Rengeteg eszköz áll a teremben a rendelkezésedre, hogy még több kihívás kerüljön a mozgásprogramodba.

Íme a kínálat: bordásfal, ugrókötél, trx, gumiszalagok különböző erősségben, pilates karika, homokzsákok, súlyzók és kettlebellek különböző méretben, vibrációs plató, jógapárnák, különböző instabil felületek, párnák, korongok, fascia hengerek és labdák, fitball, softball.

Ezenkívül, ha otthon mozognál a Gyerünk, anyukám! oldalán (https://www.gyerunkanyukam.hu/home), Gerinctréning óráimmal megteheted.

Két hetente a Videótárban (https://www.gyerunkanyukam.hu/product/view/videotar), a 4 hetes tartásjavítás (https://www.gyerunkanyukam.hu/product/view/4-hetes-tartasjavitas) programban, és több 8 hetesben is találkozhatunk: Formaszervíz (https://www.gyerunkanyukam.hu/product/view/2-szint-formaszerviz-program), Formaszervíz Plusz (https://www.gyerunkanyukam.hu/product/view/3-szint-formaszerviz-plusz-program), Tónus tréning (https://www.gyerunkanyukam.hu/product/view/3-szint-tonus-trening-erosito-program)

hu_HUHungarian